1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581751 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1695988

Sv: SCA Cupen
JobbaPuck: Vi skulle verkligen behöva en stabil jävel på backen, rutinerad. Sånt som faktiskt inte behöver vara speciellt dyrt, defensiv gråsten som bara kan spela sarg ut. Såna ska det finnas på marknaden. Vi behöver någon med skägg även i defensiven helt enkelt.

Är dock genuint oroad över målvaktssidan, jag trodde inte riktigt det på förhand. Mattsson såg bra ut i första matchen mot Mora men efter det så vettefan alltså. Han, Mattias Nilsson och Brynis är mina bryderier såhär långt. Brynis börjar dock ta för sig mer och mer. Mattsson har en unik förmåga att se liten ut, trots att han är den största målvakt vi haft sedan Lindbäck. Ser i det närmaste oskolad ut stundtals.

Utropstecken på Boyce och Öhrn, sen har Fällman varit en riktig jävla joker, mycket överraskande utifrån vilka andra han gått före.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SCA Cupen
Knylan: Är inte alls orolig för backsidan. Däremot måste Nilsson stäppa upp. Det funkar inte att göra hårresande misstag i match efter match. Han ska vara topp tre.

Helt enig om målvakssidan. Jag darrar redan.

Att vi skulle sakna målskyttar visste vi på förhand. Ber en bön varje kväll för JP. Vissa säger dock att han går lite för bra i Karlstad. Men kollar man till statsen vettefan och det är ju ingen grovjobbare han ska vara.
Kommentera

Sv: SCA Cupen

Knylan:

Avsaknaden av naturliga målskyttar KAN ju bli ett problem lite längre fram ?

Dessutom har vi bara en  ( 1 )  spelare som väger över 90 kg   . Iofs är ju inte allsvenskan den mest fysiska o hårda ligan som finns , men ändå

Kommentera