581395 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1697091

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2015-09-11 PREMIÄR!
Diddeli: JA!!! BUUUU!!! Allt som bara hade en siffra på ryggen med rött hette fan i mig Hallin! Undrar hur mycket istid han fick enligt kommentatorn...

Bra insats av Timrå ikväll. Svårt att dra några växlar av 60 minuters spel. Men jag tycker faktiskt Timrå för stora delar av matchen och var det bättre laget. Ser man till målen bakåt så kom första med två man mindre på isen, det andra direkt på tekning och det sista efter att Mattsson har lämnat kassen.

Laget spelar med hög intensitet och utan respekt i anfallsspelet. Jag tror laget kan placera sig runt 7-8 plats.

På söndag är det dags för första hemmamatchen mot ett topptippat Björklöven som åkte på en förlust mot Västerås ikväll efter två insläppta i sista perioden.

Hoppas på bra publikstöd då. Alla till ladan!