1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582162 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1697263

Sv: Apropå nånting...
Vi kan ju konstatera att det är en väldig skillnad på Cmores sändningar också. Kollar på Sundsvall-Pantern nu och sändningen började med tekniska problem. Sen är kameramannen rätt ostadig och kommentatorerna hörs lite dåligt... Men det är helt okej bild och en klar förbättring mot Allsvenskan play förra säsongen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Bigthelin: Höru du, det är Hockeyallsvenskans sändning även i år. Det verkar som att Cmore endast köpt in Hockeyallsvenskans produktioner och marknadsför dem som sina egna. Det är samma gränssnitt och usla kommentatorer och kameramän som i fjol. Kollar också Sundsvallsmatchen och det är sjukt uselt ljud. Det distar och slår över när dom höjer rösterna.
Helt ofattbart att man kan misslyckas så kapitalt.  Så det blir knappast bli någon större förbättring jämfört i fjol. Det är nog bara de matcher som går i deras tv-utbud som kommer att vara riktiga Cmore-sändningar.

Ganska irriterande faktist. Man tycker ju att dom borde kunna ha råd att skicka ut sina egna kamerateam och kommentatorer.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bigthelin: Hoppfulla rapporter från många här, det känns bra.
Även bra publiksnitt igår. Strax under 5000 på 3 matcher.
Kommentera