1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1697644

Sv: Silly season 15/16
Sputnik: Det ska stämma, att det finns en överenskommelse mellan klubbarna att Persson bara ska spela här om han ej tar plats. Sen vet jag inte riktigt vad hans tryout-deal innebär, om det är just detta. Han skrev ju kontrakt över ett år/tryout, så jag gissar att hela säsongen är tryout då. Speciellt i vilket fall som helst och ett guldläge för oss att få nyttja en målskytt god för 15-25 mål helt gratis som redan är inkörd i vårt spelsystem. Om nu FBK släpper ner honom till oss så får vi ju dessutom in en spelare som garanterat är ännu bättre förberedd än han var för ett år sedan då han kört barmark och försäsong med dom. Det är bara att hoppas på att han tar det på rätt sätt, så fort de får några skador på offensiva spelare så kommer han ju förmodligen få speltid så han tjänar onekligen på att göra det riktigt bra hos oss.

Det hade varit intressant att få höra vad de känner kring honom, om han står på gränsen till a-truppen eller om det helt enkelt känns som att det inte riktigt kommer hålla. Om man ska ta någon av de topp-4 som vi tappat som skulle göra mest nytta i det här laget så tror jag att det är Persson med tanke på att vi bara har två ordinarie rightare i laget och redan visat rejäla prov på ett kreativt offensivt spel. Behöver någon som hela tiden slänger in puckar på mål, gärna från högerfattning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 15/16
Leif Carlsson pratar om Johan Persson 12:25 in i det här klippet. Ska man summera lite snabbt så handlar det mycket om att han behöver tid på sig för att komma in i det hela, stor omställning från HA osv. Låter spontant ganska lovande för vårt vidkommande.
Kommentera