1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582985 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1704556

Sv: Timrå IK – Asplöven HC 2015-10-16
Någon av alla oss hockeynördar här inne på HS som har någon teori om varför vi har haft det så tungt resultatmässigt mot just Asplöven av alla lag? Vi torskade alla fyra matcher mot dom ifjol och tre av fyra säsongen innan. 1 vinst på 8 matcher mao.

Dom gör det riktigt bra som har klarat sig kvar alla 3 säsongerna hittills. Dessutom utan att behöva spela något negativt kval för att hålla sig kvar. Jag räknar med att dom klarar sig kvar utan att behöva kvala även den här säsongen.

Annars fick dom inte behålla många av spelarna från fjolårets trupp utan blev ganska söndervärvade. Kvar blev en liten stomme som dom kunde bygga laget kring i alla fall. Sebastian Dyk, Jesper Dahlroth, Johan Porsberger samt Samuel Ward i kassen.

Gillar våran värvning av Brynis väldigt skarpt. Där hittade vi verkligen den offensiva backen som vi saknade ifjol. Nåja, inte som så att Nubben bara glömde bort att laget även behövde en back som kan bidra offensivt. Men Jimmie Jansson mår uppenbarligen bäst av att spela på lägre nivå. Blev väldigt lätt snurrig i egen zon och bidrog inte mycket framåt i den roll som han var tänkt till.

Jäkligt tråkigt och dessutom lite oväntat att Borgman inte blev kvar. Han hade jag verkligen sett fram emot att se få sitt offensiva genombrott i Timrå.

När det gäller matchen i morgon så tänker jag mig att det ännu en match blir en målsnål tillställning. Däremot så tror jag inte att Asplöven vinner ytterligare en match mot oss.

2-1. Brynis och Öhrn hittar nätet för våran del. I Asplöven så hänger Jesper Dahlroth dit en balja.

Forsberg har väl sagt att han inte vill låta det gå för många matcher utan att Ohre får speltid. Det var i alla fall så snacket gick i Västeråsmatchen och än så länge så tror jag inte att Forsberg, Öhman och Hirsch har kommit fram till vem som är uttalad förstemålvakt. Men efter matchen mot Mora där Mattsson gör sin klart bästa insats i klubben, samt höll nollan så kan jag inte tänka mig annat än att det blir Mattsson som står i morgon. Vilket jag absolut inte har någonting att säga emot.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK – Asplöven HC 2015-10-16
*bump* Fokus!
Kommentera