581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1706048

Sv: IF Björklöven - Timrå IK 2015-10-20
Vojne vojne. ..jävla massa vitingar samtidig. .

Härligt att någon person har lagt upp målen från matchen på Youtube. Hade inte sett målen i efterhand först nu.

För övrigt skönaste segern hittills den här säsongen samt den skönaste bortaresan på länge. Riktigt bra jobbat av oss 40-50 personer på bortastå som ännu en match höll igång i 60 minuter. Green Devils brukar ha riktigt bra tryck på läktaren såväl hemma som borta men i denna match så hade dom verkligen en sällsynt dålig kväll.

3-4 ramsor i slutet av första perioden, kanske 3-4 ramsor även i andra perioden så länge det stod 1-1 i matchen samt någon enstaka ramsa i slutet av matchen. Riktigt tam insats.

Björklövens 1-1 mål känns fortfarande jäkligt konstigt och tveksamt efter att ha sett det på youtube flera gånger. Men man får väl lita på att videodomaren tog ett korrekt beslut.

Sedan Marklunds andra mål är ju ett riktigt jäkla skitmål när han liggandes på rygg lyckas få in pucken i nät med en backhand. Med tanke på Björklövens konstiga kvitteringsmål så kändes det så otroligt rättvist att vi fick in ett riktigt skitmål senare under samma period.

Även jäkligt roligt att få tacka av spelarna en andra gång även om det säkert tog minst en kvart att få ut dom från omklädningsrummet igen och att dom med Oscar Johansson och Emil Berglund i spetsen hoppade med till "Hoppa om ni älskar Timrå" ramsan.