1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1715273

Sv: Almtuna IS - Timrå IK 2015-12-10
Tre poäng i Uppsala ikväll.

Hade en bra känsla inför matchen efter den goda insatsen mot Bofors senast. Knappt ett skott på mål i första perioden i första perioden. Och lite oroligt i egen zon. Ändå en bra avslutning av den samma. Torstensson i Almtuna-kassen behövde egentligen bara göra en räddning. I andra perioden kom dock Timrå ut som ett helt nytt lag och la puckarna på mål. Det skulle visa sig ge resultat omgående. Tre mål inom loppet av fyra minuter och Almtuna var ett slaget lag. Stabil insats i försvaret av ett Timrå som kontrollerade tillställningen på isen. Roligt för Johan Mattsson att få hålla nollan. Han fick hjälp av hela laget i tredje perioden.

Fantastisk bra uppslutning på läktarna också en regnig torsdagkväll i början av December. Åter igen all heder till Rätta Virket som stöttar laget i vått och torrt. Ikväll fick RV stöd från tillresta supportrar från Stockholm.

Fick vibbar av sent nittiotal då Timrå var påväg uppåt. På isen bjöd spelarna på publikfriande ishockey och på läktarna satt en lamslagen hemmapublik djupt berörda av bortalagets passionerade supportrar som vann kampen mellan klackarna.

Sitter och undrar vad som hänt med Supporterklubben.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Almtuna IS - Timrå IK 2015-12-10
Johan J: Jag var där mentalt! Rent fysiskt såg jag typ Växjö mot Brynäs på storbilds-tv på ett betonglager i Gävle! Smord av ett julbord i värsta cateringträsket med TIK-pinn i kavajslaget... Brinner bocken i afton, då har jag redan fixat en toppadvokat! Uhrra!
Kommentera