1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581461 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1717165

Sv: Timrå IK - HC Vita Hästen 2015-12-29
Modano:

Känner mig fortfarande våldtagen men..

Nu luktar jag gott iaf.

Nu när jag är lite lugnare så måste jag ändå säga att det där skadeskjutna hästersarna gjorde en jävla fin borta match! Dom jobbade hårt och uppoffrande för sina 3 poäng.

Vi var inte helt kassa heller. Det var ändå ett par puckar i ribban o stolpen osv...

Marginalerna har Timrå ik sällan med sig iår.
Dom måste kämpa hårt även för dom...

Jag hoppas att någon av de tre tränarna som finns i båset kan sätta sig och gå igenom video från våra vinstmatcher innan jul och visa spelarna vad som skiljer under våra torskar nu.

Som du säger så tappar vi dueller framför båda målen även om målet idag var på en kontring...

Axie var rätt rostig ikväll men jag ger honom gärna några matcher till innan jag dömer honom.
vi var hungrigare och rakare när vi van matcher. Nu känns som om vi inte är synkade längre. Pucken kommer oftast inte till den spelare som hittat en fri yta i bra läge utan det blir ofta att pucken går den kortaste vägen vilket vanligen innebär att en redan uppvaktad spelare får den och måste stressa den vidare...

Annars känns backarna inte så bra nu heller. Inte ens Bryniz känns het. Massor av felbeslut och svåra lösningar när man ska ta sig ur egen zon.

Anfallsspelet är nästan obefintligt med snudd på ingen rörelse och ständiga felbeslut när man har läget att stöta tillbaka puckar och behålla trycket i anfallszon.

Nä jag vet inte men jag hoppas att man visar killarna delar som fungerade när vi vann matcher.

Och till Axie: bra fart! Men... Klubban i isen och redo när du finns i motståndar slottet! Skjut för fan! Handledare kan man aldrig få för många av!

Jaja kämpa på!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - HC Vita Hästen 2015-12-29
Känns detta? Bara undrar, känns detta som en sketen dålig fångst på makrill, svär man som en kubik pappersmassa åkt rakt ner i havet, är man helt sjukt förbannad? Hade jag varit hockeyspelare i Timrå så hade jag varit helt jävla ursinnig, allt kunde dra åt helvete. Nästa match kommer utloppet, pucken ska in, vi ska upp.
Kommentera