1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581117 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1719128

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Ang namnen så beror det väl säkert på att det bara är inlånade spelare/korttidskontrakt men jag tycker nog att man kan begära namn på tröjan även om det bara rör sig om några matcher som i Axelssons fall t ex.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Frella: inte bara namnet som kostar! Om till exempel axelsson skulle ha namn på sin så är ju den tröjan oanvändbar, då kan inte andra spelare som kommer in på kortid ta tröjan. Och då måste klubben beställa in ny tröja.
Om dom nu inte lappar namnen? Det gör man inte på proffisionell nivå.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Frella: Precis. Det är svårt att inte betrakta det hela som annat än lathet i och med att det sett ut såhär i alla år, långt innan klubben fick börja leta kronor och ören för att få verksamheten att gå runt. Även då spelare signats mitt under säsongen så har det tagit lång tid innan de fått namn på tröjan. Det känns oprofessionellt. Jag fattar att man beställer en färdig uppsättning med tröjor inför säsongen och att spelare som kommer in får anpassa sig till detta och ta ett av de nummer som erbjuds, men namnlapparna är ju sånt som lätt går att trycka bara man har en tröjpress. Jag gissar att klubben har en egen press, om inte så gissar jag att man inte behöver leta länge bland sponsorer för att hitta ett företag som kan fixa detta.

Likväl som det ser oproffsigt ut från läktaren så är det också ett sätt att välkomna in spelaren i laget istället för att förmedla känslan att denne bara får 'låna' en tröja. Matchtröjorna som i sin tur är en väldigt stark symbol (kanske den starkaste) för alla klubbar. Den som tar på sig den representerar så mycket mer än bara sig själv.
Kommentera