1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583358 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1719110

Sv: Apropå nånting...
En bra idé är att maila direkt till klubben angående missar man lagt märke till. Jag gjorde det angående att det inte fanns någon länk till hur man köpte Cmore-paketet genom klubben, fixades direkt. Fördelen är väl att den som kollar infomailen snabbt kan vidarebefordra inkommande mail till rätt person. Detta med namn på tröjorna är dock obegripligt. De har ju fixat Petterssons namn men inte övriga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Ang namnen så beror det väl säkert på att det bara är inlånade spelare/korttidskontrakt men jag tycker nog att man kan begära namn på tröjan även om det bara rör sig om några matcher som i Axelssons fall t ex.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: har lindhagen och tikkinen kontrakt säsongen ut?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: högsta domstolen (HD) avgjorde nyligen en fråga om upphovsrätt till sändning av ishockeymatcher. I korta drag: Cmore fastslås inte äga full upphovsrätt eftersom det inte är något intellektuellt eller konstnärligt skapande bakom produktionen utan allt styrs av vad som händer på isen. Upphovsrättslagen uppnår således inte verkshöjd. Följderna av HDs dom och EU domstolens yttrande kan diskuteras och liksom annan gammelmedia kan den hotas av nya lättillgängliga tekniska lösningar och driftigt folk.
Kommentera