1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580601 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1724986

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2016-02-03
JanneH: jag vill alltid vinna!

Behåll lindhagen och skicka hem Tikkinen.

Ersätt med en back som vill skjuta slagskott per automatik så fort han kommer över offensiv blå...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2016-02-03
söder över: Synd bara att vi lever i riskminimerande tider, fortfarande. En förlängning innebär ju att OM vi förlänger med de två så är de borta från marknaden och vi får betala deras löner till sista april. Detta under förutsättningen att vi med ganska stor sannolikhet inte spelar några matcher alls under hela mars och april.

Släpper vi båda och ändå tar oss till Meca så är det ju en ren bonus. Vi ligger 300 personer back sett till publiksnitt just nu. Nästa år finns ju risken att vi blir utan Sundsvallsderbyn också, de två enskilda matcher som gör att det bara saknas 300 upp till budgeterat snitt just nu, annars hade det varit ännu värre. Att älta våra underkända publiksiffror är onödigt och själva siffrorna är än mer onödiga. Hade vi gjort en bra säsong och tampats uppe i toppen så hade vi nog kunnat ligga på ett stadigt snitt kring 3000-3500 nu, det är jag helt övertygad om. Att vi för sjunde säsongen i rad tillhör botten av tabellen är bedrövligt och måste få ett slut i och med kommande säsong. Väldigt gärna med att lyckas ta oss till Meca i år och genom det ta ett avstamp mot en ljusare framtid. Tar vi oss väl till den serien så har vi ganska så rejäl skrällchans i och med plussiffror på alla lag utom Hästen och Leksand.

I egenskap av offensiva vapen så är ju varesig Tikkinen eller Lindhagen livsviktiga. Ejdsell är någon som verkligen kan göra skillnad och han får vi ju behålla ändå. Nä, släpp båda OM inte Nubben vill behålla någon av dem nästa år. Apropå Ejdsell så trivs han här, se länk. Ber till högre makt att han är vår spelare nästa år.
Kommentera