1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581151 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1739373

Sv: Silly Season 2016/2017
Sputnik: Ja apropå det här med transingar eller inte... personligen kan jag tänka mig att man plockar in max 2 stycken och att dessa då ska vara bland våra bästa spelare och tillföra spets i framför allt offensiven och PP. Det här med att bygga ett lag med 7-8 transingar, 3-4 finnar och sedan ytterligare 2-3 europeiska spelare känns ju som något köpelagen i söder kan hålla på med. Inte för att jag håller på Modoliderna men till nästa säsong tycker jag de ska se sig lite i spegeln och fråga sig om de verkligen vill vara samma främlingslegion som Växjö. Så kåt på guld och framgångar får man inte vara att man tappar sin egen identitet. Just därför är det kul att se att det är Carl Grundström, Viktor Olofsson, Gustav Possler samt TIK "lånen" Emil och Ludde som är deras främsta spelare i dessa matcher när det gäller som mest. Stämmer det förresten att Emil vann modolidernas poängliga i grundserien?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2016/2017
JanneH:

Lite oförskämt att inte räkna upp Filppula och Thomas, dom leder laget nu i kvalet och är en stor bidragande orsak till att VO går så bra. Sedan har spelare som Dwyer bidragit med hårt jobb och är en riktigt laglojal spelare. De flopparna vi haft är ju Butler som inte levt upp till förväntningarna samt Lappy och Wilson som skeppades under säsong.

Visst jag håller med dig att man vill se ett lag med lokala produkter, och sedan kan man krydda med spets som t.ex Filppula, Thomas, Welch. Men det är svårt när våra unga drar när det är dags att vara de som leder och drar laget.

Nej Emil vann inte interna poängligan, det gjorde Victor Olofsson. Men Emil har nog varit den jämnaste och bästa spelaren sett över hela säsongen. Kan han ta ytterligare ett kliv till nästa säsong så kommer han vara en riktigt bra center i SHL.
Kommentera

Sv: Silly Season 2016/2017
JanneH: ...och Olofsson och Possler försvinner till andra SHL-lag nästa säsong :-)
så var det med det hemvävda!
Kommentera