1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

516309 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1744339

Sv: Silly Season 2016/2017
Puckat: Enligt säkra källor så tror jag Hamrins blogg skulle vara tveksam till en värvning av Lauritzen, tråkig som han är.

Jag tror han skulle lägga fram argumentet att Timrå i första hand borde satsa på spelare som är på väg upp i karriären, inte ner. Ledande roller i laget ska innehas av spelare som är på väg uppåt alternativt är i sin prime och att spelare som varvar neråt får finna sig i att kunna ta de roller som blir över på ett bra sätt om de ska in.

Jag tror däremot att bloggaren, flexibel som han är, skulle vara överseende med detta om det var Henrik Zetterberg som ville varva ner i Timrå.
+18
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2016/2017
JimmyH: Han är bara 32 år, med en grym revanschlusta, och är precis den spelartypen vi saknar offensivt, främst då i päpä . Hans blick, lugn med pucken och "fina" händer är en tillgång för samtliga lag i hockeyallsvenskan - om han är hel.

Just det sista ovan är den enda anledningen jag ser till att vi inte skulle värva honom. Där både tror och hoppas jag att Öhgren fått till kroppen på Sebbe. Hans senaste allvarliga skada, i DIF, var ren otur. Är magmusklerna fixade så finns det ingenting som säger att han inte går igenom en besiktning.

Vi kan inte bara ställa valpar på isen. Den äldsta spelaren vi har på kontrakt är 26 år gammal. På den här nivån är det pure class att få in en sån här spelare. Ser inte ett att det ska handla om att varva ner heller. Artikeln talar för sig själv i det hänseendet.
+9
Kommentera