1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582016 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1744424

Sv: Apropå nånting...
Äsch! Lauritzen kommer bråka med Dahlen om att bli poängkung!!

Chrippe förtjänar inga jämförelser, funktionärerna som fick mota tillbaka honom på isen för att tacka av klacken på isen vid seger i våra glanssäsonger och som satte punkt med slagskottet upp i publiken, har ju aldrig osat karaktär om den karln, usch.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kapten Nosring: Haha, ja ett sådant scenario går inte att utesluta. Han kan vara den där strävsamma centerräven som får Lööke och Dahlén att spruta in poäng och han lär därigenom skrapa ihop ett helt gäng assist.

Han sitter ju i ett läge nu där SHL bör vara ganska avlägset. I Sverige så har han väl mer eller mindre blivit synonym med skadeproblematik och då tror jag att även bottenlagen i SHL backar lite. Alternativen då blir väl kanske HA, eller någon ny utlandssväng. Nu ska väl sånt där snack tas med en liten nypa salt, han söker ju jobb och då måste han vara öppen för allt, men jag har ingen anledning att tro att han kryddar i sina uttalanden i ST. Han tycker att TIK är intressant, på riktigt. Kanske går det att mötas på mitten och som nämnts här tidigare idag så är han ju inte helt blicklös när det kommer till TIKs ekonomiska situation. Det skulle ju sexa till rostern ytterligare, den saken är säkert.
Kommentera