1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582040 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1744422

Sv: Apropå nånting...
Röda Tallen: Till att börja med: jag förstår hur du menar.

Men: man kan också se rent cyniskt på det där argumentet också. Vi har ett färskt exempel på ett annat lag i distriktet som lyfte in just det du nämner och det vore ju synd att säga att det skapade någon större hajp. Nu var ju såväl Månsson som Crippe i en fas där de ligger närmre pension än vad Lauritzen gör (åldersmässigt) men det är ändå värt att nämna. Lauritzen har inte haft något att göra med medelpadsishockeyn på över tio år och har väl inte ens varit lite intresserad av att komma tillbaka förrän nu. Hans skadehistorik skojar man inte bort, men det är klart att det är en spelare som bör kunna göra väldigt bra ifrån sig.

Jag tror att Nubben har det ganska klart för sig hur han vill sätta samman laget, men det kan ju vara så att det skiter sig på ett eller annat sätt, centrar är hårdvaluta. Det skulle dock överraska mig om Lauritzen representerar oss till vintern, på något sätt skulle det rimma konstigt med den bild åtminstone jag har av den kursriktning föreningen är inne på. Men vem vet, han kan ju stå för den där dimensionen som får vissa nervknutar att lösas upp. Han har ju representerat en klubb som för några år sen hade ett powerplay som var helt sanslöst bra, exempelvis. Han bör sitta inne på perspektiv som annars kommer att saknas nästa år. Så länge han är beredd att verkligen underkasta sig det som är på gång och göra allt för att ta oss tillbaka (till en förmodligen ganska låg peng) så är det väl bara att köra. Men det känns lite avlägset.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Äsch! Lauritzen kommer bråka med Dahlen om att bli poängkung!!

Chrippe förtjänar inga jämförelser, funktionärerna som fick mota tillbaka honom på isen för att tacka av klacken på isen vid seger i våra glanssäsonger och som satte punkt med slagskottet upp i publiken, har ju aldrig osat karaktär om den karln, usch.
Kommentera