1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583230 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1747473

Sv: Silly Season 2016/2017
jokklas:

Nu ska du nog inte tolka det som att alla modoiter inte tycker att någon spelare från er eller AIK platsar i vår trupp.

Just nu skulle ju alla era spelare platsa eftersom vi har massor med tomma hål att fylla ;-)

Tolka inte detta som en diss nu, men personligen tycker jag inte att det finns någon spelare i er trupp där jag känner "fan att Timrå har honom och inte vi", tror att vi kan hitta spelare som är minst lika bra för vår trupp.

Visst Dahlen är ett intressant namn, men han ska nu upp och bevisa att han klarar att leda ett lag och en förstakedja den jobbiga andra säsongen. Ska vi jämföra så tycker jag han och Karlkvist tar ut varandra i lagbygget.

Pettersson är också intressant, men är han helt redo för en hel säsong i senior hockeyn, kommer han klara att hålla en hög nivå hela året?. Utvecklas han snabbt så kan ni få en bra utveckling på honom.

Lööke är lovande men inte gjort något jätteavtryck när han var i allsvenskan förra året, här tror jag vi har egna juniorer som kan prestera lika bra som Lööke t.ex Wahlgren eller Jakobsson

Persson är stabil, borde gå jämnt upp med t.ex Björklund hos oss.

Nilsson är en bra värvning, men får vi t.ex behålla Öberg om han kan spela vidare så är jag nöjd med det bytet.

Av era försvarare så är det ingen jag skulle vilja byta ut mot Hedman eller Leman i dagsläget.

Jag klarar iaf inte att ranka lagen så här tidigt, utan jag väntar nog tills att trupperna är 80-90% klara innan jag ger mig på att tippa styrkeförhållanden för nästa säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2016/2017
Rytter: Jag skulle precis skriva att ett verklighetsfrånvänt uttalande från en Modosupporter inte är representativt för hela gruppen, men uppenbarligen finns det två. Högmodo går före fall.
Kommentera