1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581184 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1764725

Sv: Stöd klubben - köp årskort!!
Förra årets publiksnitt efter fyra hemmamatcher (IFB, VIK, BIK, IKO): 2185 st.

Årets publiksnitt efter fyra hemmamatcher (MIK, IKP, IKO, TAIF): 2647 st.

Jag säger inte att 2647 är en bra siffra, men i en direkt jämförelse med fjolåret så har vi en ökning på i runda slängar 20%. Då har vi mött (ur publikmässig synvinkel) fyra riktiga rövlag i år till skillnad mot förra årets Löven och Västerås.

Hårda fakta: 20% ökning är bra siffror.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Stöd klubben - köp årskort!!
Nu ska vi vara lite realistiska. Vi har en Arena som tar in 6000. Serien har precis börjat och vi ligger i toppen med nykomlingståget Västervik flåsandes i nacken. 52 matcher ska spelas i grundserien. 26 hemmamatcher och ibland uppehåll mellan matcherna. Vi kan inte förvänta oss att folket ska vallfärda till Arenan redan. Vädret har ju varit underbart ute tills nu. Många har säkert suttit hemma vid grillen och sett matcherna istället för att gå in i kylskåpet..Vädret vänder till fördelen nu.
Kan vi fortsätta att plocka poäng så kommer publiken också till Arenan. Vi kan inte förvänta oss att det ska bli nästintill fullsatt nu i början. Men kan vi ligga mellan 3-4000 så ska vi vara nöjda och lapp på luckan mot MoDo och eventuellt i toppmatcher på slutet. Ha lite is i magen boys. Serien har precis börjat och sakta börjar publiken hitta tillbaka till isladan! 😊
Själv väntar jag på att Timrå ska göra Smålandsbesök och då hoppas att jag på bra uppslutning ifrån oss här i söder och även norröver eftersom matcherna i Oskarshamn och Västervik spelas lördag respektive fredag! 😊🍻🎉😁😎
Kommentera

Sv: Stöd klubben - köp årskort!!
Knylan: Ja 20% är riktigt bra! Men man är bra otålig att komma tillbaka till gamla glansdagar nu när spelet är som i gamla glansdagar! Men det är så sånt det du säger.

Men om spelet fortsätter såhär så finns det inte en chans att vi har ett publiksnitt på under 3000.

Det är så mycket positiva vibbar och ser runt det här laget nu så jag är inte speciellt orolig heller.
Kommentera