1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581614 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1782646

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2016-12-05
hubbenorlen: jag tycker du dömer Modo hårt, förtjänade dom inte att vinna mot det gäng av glaslirare och småjuniorer som stod på andra sidan idag? Jag skriver "stod" då det var vad Timrå sysslade med, stod stilla och väntade på puckar att dumpa ner i zon som ingen har lust att jaga på. Jo nog förtjänade dom att vinna alltid, inte för att dom spelade direkt bra utan för att inget lag som beter sig som Timrå gjorde förtjänar några poäng i en hockeymatch.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2016-12-05
Olle:

Finns det något som var bra ikväll då? Ja, det tycker jag. I första perioden hade vi i alla fall ambitionen att vårda pucken o spela oss igenom mittzonen med ett snabbt första pass från back back. Vi vinner skotten med 12-5 samt tekningarna med drygt 60%, tid i anfallszon överlägset Modo, även om det gav 0 i utdelning. Det jag saknade var fler tacklingar inledningsvis för att sätta nivån.

Andra perioden tillhör Modo och vi börjar köra fast i uppspelsfasen. Vilket gör att backarna börjar transportera pucken upp till röda för att dumpa puck! (sett dom tendenserna under en längre tid och gillar det inte)

I tredje perioden så är det som vanligt EP-linen som spräcker nollan. Även om dom spelmässigt (framförallt defensivt) inte levererade. Trodde vi skulle ha en god chans då vi fick lite momentum efter målet, men icke. Blytungt mål då två Timråspelare släpper förbi samma Modoit två gånger om. Tycker vi borde fått med en poäng i alla fall.

Sammanfattningsvis så är det sådana här matcher som det kommer att bli framåt vårkanten vid ev playoff. Då gäller det att kunna hantera det. Förhoppningsvis lär vi oss av något från varje förlust, synd läxan blir ännu en gång i ett derby. Men det kanske var bra för framtiden.

Tycker Lauritzén visar sin rutin o gör många bra saker med pucken idag, positivt. Även Persson o Ludvig Nilsson gör det bra.
Kommentera