1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582448 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1785562

Sv: Apropå nånting...
Jag tror nog laget känner samma frustration som oss. De är oroliga, tafatta och icke kreativa på isen just nu. Ingen vågar utmana, utan dumpar över ansvaret på nästa kille, vilket gör att passningsspelet blir sämre för mentalt vill man något annat men vågar inte. Detta skapar även lägre punktempo då man inte tar första bästa pass. Timrå ska vara ett skridskostarkt lag men just nu upplever jag alla andra lag som mer skridskostarka, och Timrå får jaga, jaga jaga. När man får pucken är man trött söker burskydd och byter och låter det andra laget formera sig.

Allt har bara låst sig.

Mattson har även hann tappat formen och tajmingen som fanns i början av säsongen.

Om vi går tillbaka till början av säsongen var det nästa aldrig burskydd, vilket det är i stortsätt vid varje anfall numera. Det andra som även kommit tillbaka på senare tid är stöket och böket i hörnen. Detta fanns inte heller i början av säsongen.

Timrå behöver se matchen emot Pantern som de vann med 7-1 och jämföra den insatsen emot hur spelet ser ut just nu.

Timrå behöver ta tillbaka initiativet i matcherna och börja föra matcher som de gjorde i första vändan av serien. Nu ser det mer ut som om det tagit med sig borta spelet till hemmaborgen.

Framtiden ser inte ljus ut om inte spelare och ledare tar ansvaret hos varje individ och börjar göra jobbet varje dag!

Det är dags att totalt bryta ihop för alla i och runt laget under denna julhelg med familjen och starta om från noll den 27:e.

Serien är långt ifrån över och det bästa av allt är att laget har allt i egna händer. Bara de tar allvarligt på detta och ser till att hitta tillbaka, att de kan det vet jag med säkerhet, laget behöver bara tro på det också!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
lungan: Kedjorna på gårdagens och dagens träning!

Boqvist - Lauritzen - Hållander(-00)
Nilsson - Olofsson(-00) - Boyce
Westin - Berglund - Johnsson
Persson - Kalte - Stene
Kommentera