1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581445 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1790957

Sv: Apropå nånting...
Kongo: Återigen så går SVT Västernorrland och radio Ångermanland ut med felaktiga siffror enligt Lasse Backlund.....
Undrar varför denna häxjakt fortsätter för ingen ska inbilla sig TIK är ensamt om att ha dålig ekonomi i HA. Tittar man på Kommunens IF så är det tydligen helt i sin ordning att kommunen går in med över 20 miljoner/år och det kommer inte heller påverka skola och omsorg när kommunen tvingas köpa en betydligt dyrare arena än i Timrås fall inom en snar framtid.
Vad dom inte verkar begripa inom den lokala hobbyjournalismen är vilka negativa konsekvenser dessa felaktigheter har gett och kommer att ge för TIK och deras varumärke och den allmänna uppfattningen om föreningen. Visst ekonomin är dålig och har så varit ett bra tag och det är föreningen som ansvarar för det. Det blir liksom inte lättare att få ordning på den nu heller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Icetea: Jag har en annan syn än du. En saklig journalistisk granskning tror jag är långsiktigt positiv för Timrå IK och andra organisationer. Problem blir belysta och kan åtgärdas. Det som är synd är bristen på saklighet hos främst Mittnytt/SVT Västernorrland, där man systematiskt spridit den felaktiga uppgiften att kommunen skulle ha köpt tillbaka något man en gång skänkt. Den allmänna bilden har också blivit skev genom att det spridits en uppfattning att ishockeyn/ishallen/Timrå IK särbehandlats postitivt av kommunen, när det i vart fall ekonomiskt sammantaget varit och är tvärtom.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Icetea: Jodå håller med MSM media är ofta bra mycket "fake News" Men kolla om du har möjlighet Intrum Justitia Timrå Ik är där allt för ofta tycker jag.
Dålig likviditet är i många fall dålig planering , budgetering osv.
Men som sagt när man inte har någon insyn i finanserna så är det mycket svårt att peka på vad som bör/kan/åtgärdas om det nu överhuvudtaget går att förbättra likviditeten.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Västervik - Oskarshamn inställd pga isproblem.
Kommentera