1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1793438

Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2017-01-25
Har suttit ganska lugnt i båten och hållt gnället borta härifrån ett tag...

Nu har vi bredden igen... alla kedjor skapar massa chanser alla spelare stänger passningsbanor och alla spelare rör sig...

Bra!

Ohres bästa match hittills.

Berglund var framstående

Molinder var on fire!

JD o EP kedjan var som dom är... värsta jävla bästa!

Mysigt med hockey!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2017-01-25
Vi är fan oemotståndliga (och fruktansvärt farliga) att titta på när vi väl har den bredden att vi kan kosta på oss att matcha kedjorna som vi gör nu. Kolla på såna som John Westin och Emil Berglund i den här matchen, framförallt Berglund. När han får hålla på och stångas sådär. Jag vet inte ens hur han kan få ut skären så pass bra att han ens hänger med i forechecken, men han gör det. Som ett provocerat får. Alltid väldigt nära att överta puck med sin korta klubba. Mycket charmant.

Nä, en väldigt bra insats i en mycket underhållande match. Helt sjuka chanser åt båda håll, dock utan att åtminstone jag kände mig orolig. När maskineriet sätter igång så är vi oerhört jobbiga, utan att egentligen vara speciellt tunga. Det är mest snabbheten. Det är rysning varje gång EP/JD tar fart framåt. Dahlén är helt vansinnig, på alla sätt. Helvete vilken klipp han har i skridskoåkningen när han väl sätter igång, det är en helt unik spelare. Hypermodern.

Fem plus rakt igenom. Westlund har man inte riktigt förstått sig på ännu men kan han få fokusera på fysik så står han för välbehövliga kilon.

Tio poäng ner under strecket, tio poäng upp ovanför strecket. För det här laget är det ett alldeles ypperligt projekt att sätta igång jakten på topp två nu. Om vi nu har någon tradition i den här föreningen så är det ändå att avsluta grundserier starkt. Om vi inte nyper andraplatsen så ska vi utan tvekan ha tredjeplatsen och få inleda Meca med tre gratispinnar.
Kommentera