1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581766 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1797744

Sv: IK Pantern - Timrå IK 2017-02-08
Heisenberg:

Kirsebergs Ishall är Panterns rätta hemmaplan. Där är föreningens vagga. Bara ett långt stenkast ifrån där jag bor. Men, visst, det är rena fryshuset. Malmö Isstadion är att föredra. Bekväma Malmö Arena är att ta i, även om de har spelat där också.

Själva matchen orkar jag inte kommentera, men det började ju bra i alla fall. : /
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IK Pantern - Timrå IK 2017-02-08
Det lär väl finnas en regelverk runt hockeyarenorna och spel i olika divisioner? Misstänker att dessa (förutom de rent hockeytekniska) tillkommit för att främja marknadsföringen av sporten. SHL och Hockeyallsvenskan visas regelbundet via olika tv-kanaler och i andra mediala sammanhang.

Gårdagens tv-uppvisning är fan det sjukaste jag skådat.

Rumänska utkylda 70-tals-sinnessjukhus och Afganska skyddsrum i blybetong ger ett varmare och mer inbjudande intryck än denna avart.

En glöggfryntlig företagare som av misstag zappat in, eller på annat vis, tagit del av denna ångestladdade zombieshow, hade enkelt styrt över alla tänkbara sponsortankar till vad som helst utom ishockey. Yxkastning och agillity för hamstrar hade helt klart prioriterats före.

Dessutom blev det pinsamt tyst i hallen i mitten av andra perioden. Enligt säkra uppgifter berodde det på att han i publiken var tvungen att uppsöka toaletten.

Om den här typen av hockeykatastrofer uppstår. Lås in alla kameror! Kör möjligtvis radio med konstgjort publikljud om skiten överhuvud taget måste ut i etern.

Dessutom bör förbundet kanske ta sig en funderare på Pantern...

Här i Norrland händer det faktiskt att man får köra helt friska och starka individer till veterinären för avlivning om dom biter husse...

Näe. Jag är inte bitter;)
Kommentera