1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581274 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1812788

Sv: Apropå nånting...
+ulfberth+: jag minns när det först fanns fyra division ett-serier, sen två allsvenskor för att slutligen bli dagens gemensamma allsvenska. Det nuvarande systemet är överlägset. Lagen måste hålla kvalitet också. Visst kostar det att resa men hellre en sväng till bra motstånd i södra Sverige än fler matcher mot svagare föreningar i norr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
El Maco: vadå hellre en sväng? Äre du som betalar resan och uppehälle? TIK med sina miljonskulder måste få ordning på ekonomin. Till syvende och sist så kommer stålarna avgöra.
Det e väl bara lagen i SHL som e någorlunda friska i penningpungen. HA har ju big big problem. Skulle tro att hälften av lagen har kris i ekonomin. Med alla medel så behövs nåt nytt..hur ekonomiskt vore det för te x(om dom var i HA) Piteå att flyga ner till Pantern en serielunk match?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
El Maco:

Håller med om att det inte känns lika intressant om nu inte lag från hela landet möts i serien, men det system som rådde t ex den säsong som vi senast tog steget upp var väl inte helt värdelöst? Två höstserier (Norra/Östra och Västra/Södra), sedan sammanslagning till en rikstäckande allsvenska efter jul och slutligen en helt avgörande kvalserie. Jag gillade det systemet bättre än dagens sammelsurium med Meca och sådan skit.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
El Maco: Vad tror ni om Ante Karlsson då, kan han vara kandidat att ta över efter Rogga
Kommentera