1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578049 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1815136

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon: Impad av hur Mora hittad rätt med sina importer där är Timrå hästlängder efter i att överblicka i Nordam.. De är inte heller dyrare än kalle anka spelare som ohre berglund stene boys då de ansluter först i sep -oct. Funkar inte att ha en sporchef som inte är 100% aktiv då är det bara att kliva av och ge plats åt någon som brinner och reser runt och ser mycket hockey och har ett jäkla bra kontaknät. Obegripligt att inte Timrå agera in med nytt frisk blod för helsike tydligt inavels tänk där man lever kvar i början på 2000 vakna och agera bra för både sponsorer supportrar om de ser att det händer något NYTT O FRÄST
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Modano: Mora har tagit in spelare friskt under många år. Framgången med nordamerikanska spelare nu kan sannolikt tillskrivas deras nordamerikanske tränare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Modano: Där håller jag faktiskt med dig. Ekonomin blöder, men att göra svaga rekryteringar får den att blöda än mer. De nya spelare som kommer till klubben gör i regel bara en säsong sen dansar de vidare. Värvningarna behöver inte vara dåliga, men vi misslyckas löpande med förädlingen. Något som då inte nödvändigtvis behöver lasta Nubbens bajskonto, i och med att spelarna oftast stannar i ligan alternativt går till SHL, men det hamnar ju på hans konto ändå då han är ansvarig för sporten.

Näste huvudtränare får väldigt gärna ha lite erfarenhet av sportchefande, det skulle behövas. Nubben är nog väldigt nyttig i sin tur, men det är bara att ta Mora som exempel där Colliton gör båda delar. Det vore sexigt med en ny sportslig vinkel nu. När man lyssnar på hur det pratas om "unga svenska spelare" så låter det som att vi uppfunnit hjulet. Fakta är väl snarare att de flesta HA-klubbar jobbar på precis samma sätt.
Kommentera