1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580495 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1829891

Sv: Apropå nånting...
Apropå Linkan så verkar bobbarna fundera på att flytta ner SDHL-laget i ettan. Åter: är inte det där något som Timrå IK kan ta ansvar för? Laget kostar visst en miljon om året att dra runt. Det är mycket pengar om man inga har och vi har det inte fett men oerhört mycket bättre än Bob. I Gärde finns ingen publik och en förening i spillror. I Timrå kanske inte damhockeyn drar in en miljon direkt heller men det är klart att det går att få bättre snurr. Publiken lär öka ett par hundra pers bara genom bättre tröjor. I eventuella avgörande matcher kan det bli drag som på juniorernas slutspel. Befintliga sponsorer kan säkert tänka sig att lägga en liten aning mer i vissa fall för att stötta ett damlag. Hockey är en sport för alla och det är skräp om inte Timrå ska kunna erbjuda elitverksamhet för tjejer med.

Antar att man inte kan vänta med frågan till i höst så jag hoppas att diskussionen finns och idén inte bara avfärdas. Alla vet hur svårt det är att gå upp i SDHL så skydda platsen medan den finns. Och en bra medicin mot spelarbristen är framtidstro. Timrå måste vara en stabilare plats än Gärde.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
El Maco: Bra rutet. Håller med. Ett utmärkt läge att putsa till varumärket och göra Timrå IK till allas lag. Hoppas man inser det.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
El Maco: Snacka om nyhetstorka. ..
Kommentera