1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

576246 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1832576

Sv: Apropå nånting...
WifstaÖstrand:

Helt okej, kan jag tycka. Särskilt om man tänker bort reklamen, som sagt. Du får ett "Gilla" för att du har ansträngt dig så pass. : )

Men vad skulle vi anse om vårt lag hette Timrå IK Red Bulls och tillhörde det absoluta toppskiktet i SHL? Ett stabilt lag som inte riskerar degradering och som kanske till och med tog hem en SM-titel någon säsong. Skulle det vara värt det?

Vi öppnar för nya färginslag på matchstället och den nya supporterklubben Röda Tjurarna bildas. Matcherna spelas på Timrå Red Bull Arena. Skulle det vara värt det?

Andra svenska klubbar skulle förakta oss och kalla Timrå IK för laget som sålde sig till storfinansen för att uppnå framgångar. Vi kanske skulle vara Sveriges mest hatade lag. Tjurskallarna. Skulle det vara värt det?

Jaji, ta mig satan att det skulle vara värt det! : )

Edit: Nu är alla funktionerna tillbaka igen. Ett stort tack till Mr (eller Mrs) Webmaster!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Vi har ett exempel i form av vår derbyrival: Alfredshem -> Modo. Två guld har det blivit, dock oklart vilken betydelse det haft att de sålde sin själ.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Red Bulls är ju Njurundas A-lag;)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Kittlande men samtidigt äcklande tanke... Vilka alternativ finns till Red Bull? Andra multinationella bolag med "slagkraftiga namn" och "Coola" loggor?

Timrå Pumas med en puma på bröstet?
Timrå Playboys med en kanin på bröstet?
Kommentera