1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582246 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1832772

Sv: Apropå nånting...
modomille:

Jag tillhör förmodligen dem som har sämst koll här inne, men som jag minns det har vi i alla fall skaffat oss ett gäng intressanta nyförvärv. T ex på forwardssidan leftaren Vilmos Galló som nyligen har spelat i Linköping i SHL och Lukas Zetterberg, en lovande rightare från Västerås. Vi har även fått behålla John Westin, vilket känns bra. T ex på målvaktssidan har vi fått in den norske landslagsmannen Henrik Haukeland från Leksand och förhoppningsvis innebär detta att vi blir stabilare på den posten. Sedan har vi tappat ett och annat ess också, men det är givetvis oundvikligt.

Om vi blir starkare eller svagare än under föregående säsong har jag lite svårt att sia om, men man vill ju gärna tro på det tidigare alternativet. Personligen har jag stora förhoppningar på de spelare jag nämnde här ovan och inte minst då på norrbaggen mellan stolparna (och ribban). Jag har inte känt mig särskilt nöjd med vår målvaktssida nu på ett tag, men nu kanske vi får oss ett lyft.

I fjol var vi Kungar fram till att det blev december, då vi började att tappa allting och under JVM har jag för mig att det var rena katastrofen då vi väl inte ens ersatte de spelare som var uttagna till Tre Kronor. Jag tänker mig att vi ska ta ett ytterligare kliv nu framåt våren och det där Meca Hockey Race måste vi ju bara ta oss till. Väl där har vi inte lyckats särskilt bra hittills, men nu har vi i alla fall en del erfarenhet av att spela där.

Vad tror ni själv om MoDos chanser? Jag har just ingen koll på er trupp, men vis av erfarenhet vet jag att MoDo är den sortens klubb som snabbt brukar komma tillbaka. Traditionen talar liksom för det. Mig skulle det inte förvåna om ni passerar oss kommande säsong och helst skulle jag vilja se att vi båda huserar där uppe i toppen framåt vårkanten. Vi är två klassiska lag som borde ha förutsättningar att göra det, även om konkurrensen synes svår med andra klassiker som t ex AIK och Leksand samt en del kluriga lag som t ex Bofors, Västervik och - tack och lov - Pantern (min enda chans att få se Timrå IK här nere).

Jag önskar er all lycka förutom i de Y-derbyn som väntar. : )
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp:Laget på pappret är topp 3 men sen ska det spelas också. Förra året saknade vi en tränarstab och en spelidé. Iår har vi bägge. Som tur är så har vi fått behålla nästan hela truppen intakt och det är viktigt. Jag själv är ju nästan alltid positiv så säger att vi hamnar topp 4.
Kommentera