1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577883 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1836813

Sv: IK Pantern - Timrå IK 2017-09-22
KUKEN!

Inget fall åt något håll dock, tycker jag. Snusktät match där vi var mer impotenta framåt än vad Pantern var, det var dock hårfint. 0-0 hade fan varit mer rättvist. Kittlande att se den anstormning vi direkt satte in efter deras 1-0. Borde den ha kommit tidigare? Jag vet inte, men det såg ju onekligen ut att vara ett tydligt drag utifrån gameplan. De hade nog väldigt gärna ta chansen att pressa på och sätta tvåan men istället tryckte vi direkt tillbaka dem i deras egen zon för att kunna nå ett snabbt kvitteringsmål, vilket sket sig. Hade vi fått 1-1 där så hade nog båda lag taggat ner på tempot och varit rätt nöjda. Det är en väldigt svår bortamatch vi pratar om. Lång jävla resa, möta ett lag med en väldigt stark trupp. De lär nog inte släppa många poäng där hemma, vilket är rimligt med tanke på hur fruktansvärt deprimerande det måste vara att komma dit som bortalag.

Det går verkligen att känna oro kring offensiven, samtidigt gjorde vi fyra senast trots lite halvknackig offensiv även då. Det känns som att vår skottprocent är sämre än vad man kunde förvänta sig inför säsongen. Vi borde dock ha redskap för att förbättra just den biten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IK Pantern - Timrå IK 2017-09-22
Förlåt att jag kommer in och spär på den redan deprimerade stämningen här inne. Men förstår inte att man skall behöva vända på alla pengar närvi kommer få in NHL och SHL cash. Hur skulle det sett ut om vi inte fått in dom pengarna denna säsong? Klingar väldigt konstigt i mina öron. Självklart menar jag inte att man skall värva spelare och riskera ekonomin men inte kan den väl vara så sunkig med sänkt hyra och allt? Vill varna känsliga läsare, obs plus artikel!
Kommentera

Sv: IK Pantern - Timrå IK 2017-09-22
Knylan:
I förebyggande syfte, langa på ett par såna här på trumpinnarna ;)
Kommentera