1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

509270 inlägg · 6206 ämnen

Inlägg #1837696

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2017-09-26
Knylan: Bra försvarspel och stabila hemmavinster med fördelad poängproduktion. Det är något att bygga på.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2017-09-26
Jag hänger inte med alla gånger...

Timrå vs Almtuna, då ska det "som vanligt" bli jämna matcher mellan två "rappa och åkstarka" lag! Mässar experterna, och refererar till några av förra årets möten där det gick till både förlängning och straffar.

Jag ser fan två helt urplockade lag. Mest nya profiler. Nya tränare till viss del också. Jag ser ett Timrå IK som typ mal ner Almtuna. Lite knepigt med rena målchanser i bland och ett "alla ska med" päpä som kladdar fast. Lite svårt att få till målen vi förtjänar. Ett olyckligt 4 mot 5 och det står 1-1.

Jag ser Modanos smygfavorit smälla på som fan. Hoppar djurgårdsavkomman inte upp flera meter när han som en ettrig terjer kastar sig över en reslig almtunajävel, då sitter hjärtat i halsgropen för att vi ska åka på två minuter för typ nästan bentackling...

Energi mer än vad jag sett på länge och han förtjänar i min bok sin vicecheriffstjärna på bröstet. Jag ser en anda i laget som jag gillar.

Jag ser ett trevande Timrå med sjuk potential! Jag ser lite av BIG RED MACHINE. Tänk om vi nu kunde plocka någon poäng borta mot jävla fucking fjollrökgranatultrasomintefårkommainihallensupporterföreningen i nästa match...

Då kan det bli höstpublikrekord med över 4.500 mot AIK i nästa hemmamatch. Vad tror ni?

Vi behöver smörja maskinen. Självförtroende till det här laget känns som uppvärmda tändhattar och dynamitgubbar. Det är vi supportrar som är oljan i maskineriet! Kollade på C-more i går. Inser att klacken är sjukt bra. Knappt ens tyst under periodpauserna! Bra där!

Som mycket trött och gammal ultrajulgran, står jag nu och kryssar i min väggalmanacka med utvikningsbilder av högbystade älgkor från skogarna runt Gammtjärn. Färdtjänsten är bokad till Södertälje! Inte många dagar kvar. Byxvarm Explorer kvar från förra säsongen. Åren går...

Saknar dock Lauritzen och den lugna rutinen en aning i det häringa laget och hoppas vi får till den biten på ett bra vis.

Älska Timrå IK som vanligt.
+21
Kommentera

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2017-09-26
Highlights från matchen. Se Olofsson göra sitt första seniormål och en sällsynt Boyce snipe!
+1
Kommentera