1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

515844 inlägg · 6206 ämnen

Inlägg #1838346

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2017-09-29
Kerstin_k: Så är det ju. Men det betyder inte att vi inte ser ut som ett lag för topp åtta. Det gör vi alla gånger.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2017-09-29
Woody: topp 8 är ju dock inte en bedrift, det är en kompromiss. Har vi gått från att vara en etablerad elitserieklubb till en "hanka sig fram"-allsvensk klubb? Kanske när ekonomin är som den är men drömmarna måste vara större än så. Allt annat än topp 3 är en fullständig besvikelse i min bok.

Gallo och Strömberg på bänken (den senare skall för övrigt alltid sitta på bänken), Hardegård, Haukeland och Olofsson har börjat intressant. Persson och Zetterberg måste synas mer.
+3
Kommentera

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2017-09-29
Woody: topp-8, fine. Men det kommer inte att bli enkelt att nå dit. Vi känns - i ren Timrå-anda - lite beige offensivt för att det ska kännas som en no brainer att vi når topp-8.

Visserligen tidigt på säsongen. Mycket kan hända. Men vi sitter återigen och hoppas att Wedin, Persson, Boyce, Johnsson ska explodera och bli verkliga offensiva krafter. Våra offensiva nyförvärv har ju inte levererat. Än.

Jag är den förste att tacka och bocka om jag har fel. Men tendenserna - borta som hemma - tyder inte på att det här ska bli en annorlunda säsong. Egentligen är det ju bara att titta på uppställningen i år; vem eller vilka är våra stjärnor? Vem är det som ska vara spets som är lika med poäng och mål? Kollektivet ska göra det. Fine, det köper jag - men nån måste ju stå på barrikaderna och faktiskt leda också. Där tror jag att det fattas en pusselbit för Timrå. Nån som faktiskt gör lite mer poäng än övriga. Nån som ständigt är ett hot offensivt och bärs fram av kollektivet.

Usch, jag låter verkligen neggo. Men allt prat om Timrås fantastiska försäsong och hur enkelt det var har höjt ett varningens finger för mig. Förväntningarna rusade iväg på ganska många där och då. Vi har tack och lov ett starkt målvaktspar. Ruggigt starkt.

Som sagt; jag hoppas att jag får dra på mig dumstruten.
+4
Kommentera