1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

515797 inlägg · 6206 ämnen

Inlägg #1838350

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2017-09-29
Woody: topp-8, fine. Men det kommer inte att bli enkelt att nå dit. Vi känns - i ren Timrå-anda - lite beige offensivt för att det ska kännas som en no brainer att vi når topp-8.

Visserligen tidigt på säsongen. Mycket kan hända. Men vi sitter återigen och hoppas att Wedin, Persson, Boyce, Johnsson ska explodera och bli verkliga offensiva krafter. Våra offensiva nyförvärv har ju inte levererat. Än.

Jag är den förste att tacka och bocka om jag har fel. Men tendenserna - borta som hemma - tyder inte på att det här ska bli en annorlunda säsong. Egentligen är det ju bara att titta på uppställningen i år; vem eller vilka är våra stjärnor? Vem är det som ska vara spets som är lika med poäng och mål? Kollektivet ska göra det. Fine, det köper jag - men nån måste ju stå på barrikaderna och faktiskt leda också. Där tror jag att det fattas en pusselbit för Timrå. Nån som faktiskt gör lite mer poäng än övriga. Nån som ständigt är ett hot offensivt och bärs fram av kollektivet.

Usch, jag låter verkligen neggo. Men allt prat om Timrås fantastiska försäsong och hur enkelt det var har höjt ett varningens finger för mig. Förväntningarna rusade iväg på ganska många där och då. Vi har tack och lov ett starkt målvaktspar. Ruggigt starkt.

Som sagt; jag hoppas att jag får dra på mig dumstruten.
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2017-09-29
Kerstin_k: Hoppet är det enda vi lever på. Sanningen är den att man aldrig vet. Det finns andra ingredienser är spetskompetens. Magi och kemi kommer man väldigt långt med. Titta på Östersund i fotboll. Den som tagit en titt på de spelarna för några år sen och sagt att de nog leder grupper i Europa league efter två omgångar om ett par år hade verkligen fått ta på sig dumstruten. Vi kan jämföra med fjolårets Timrå också. För ett år sen ledde vi serien efter fyra omgångar. Vi hade spelare med det där lilla extra. Vad hjälpte det? Nej, så länge det finns en liten liten anledning att vara optimist tänker jag vara det. Vi har spelar lysande hemma och har 8 poäng efter fyra. Det duger. Kram.
+5
Kommentera

Sv: Tingsryds AIF - Timrå IK 2017-09-29
Kerstin_k: ”men nån måste ju stå på barrikaderna och faktiskt leda också. Där tror jag att det fattas en pusselbit för Timrå.” Basse eller?
+1
Kommentera