1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1844210

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2017-10-20
Sputnik: Vad är det vi har att förlora på att ta in Per Ledin? Vi behöver någon rutinerad som kan ersätta Lauritzen. Ledin kan spela för billig peng. Liljendahl kommer vara borta flera månader. Vi får ingen playmaker i Ledin, men han kan ändå göra poäng med sitt aggressiva spel. Han är förhoppningsvis fortfarande jobbig att möta också.

Angående matchen ikväll så har jag funderat på Dahlén. Jag funderar på om vi inte borde begränsa hans istid. Jag tycker han blir snabbt trött på isen. Det är bara nåt byte per match han orkar spela fullt ut. Han har just nu näst högst istid av alla forwards (Wedin 1:a). Jag tycker det vore smartare att bara spela Dahlén i offensiva situationer, dvs powerplay eller tek i offensiv zon. På så vis kan han ta i allt han har när han spelar.

Sen om defensiva spelet har det klagats mycket här på backarna. Men är det inte så att vi släppt in ganska lite mål under första matcher pga våra målvakter? Båda två tog många puckar som borde gått in. Senaste två matcher har dom inte sett lika bra ut. Det är inte ett klagomål på Hockeyland eller Brattis. Min poäng är att backarna haft det ganska lätt i början. Det svaga defensiva spelet märktes inte lika väl när målvakterna storspelade. Igår var också första matchen Timrå släppte in mer än 2 mål denna säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2017-10-20
John Cena: Kan bara förtydliga att min öppnande fråga om Ledin är mer generellt riktad. Borde inte flera lag i HA vilja ha en sån rutinerad spelare? Jag undrar varför han inte fått något erbjudande av någon sportchef.
Kommentera