1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581536 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1848440

Sv: Apropå nånting...
Friman SR: undrar om inte försäljningen är rätt bra på fredagar ändå? Många äter säkert middag i restaurangen eller tar burgare i kioskerna och i puben är säkert fredagar överlägset bästa dagen sett till att det är helg och lite senare på dagen. Plus att folk stannar i puben efter matcherna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
El Maco:

Jag trodde att puben stängde efter matcherna. Hur ska man ta sig hem efter att Hockeybussarna (som väl nu inte går alls) har gått? Det blir nästan bara folk med gångavstånd till arenan kvar i puben då eller?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
El Maco:
Ok, du pratar försäljning och jag publiktillströmning. Det du menar stämmer garanterat, av de som kommer så spenderar säkert en högre andel avsevärt mkt mer pengar i arenan jmft med tex en onsdagsmatch
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
El Maco: För en viss målgrupp stämmer säkert det. Men jag tror målgruppen är bredare på lördagar. Dock tror jag inte fredagar är sämre än mitt i veckan-matcher. Jag menade med utgångspunkt att man har förväntningar om att fredagar skulle vara lite extra attraktiva som matchdagar och det tror jag alltså inte.
Kommentera