1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578002 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1857144

Sv: Timrå IK - IF Björklöven 2017-12-09
Olle:
Nån ordförande i SHL påstod att spelarlånen till allsvenskan bidrog till svensk hkys utveckling...zzz. Här är nåt allsvenskan skulle kunna utnyttja, för indirekt tillåter man SHL-lagen att ha större trupper än man behöver då man vet att man kan låna ut till allsvenskan när man vill. Men tror både yngre spelare/spelare på gränsen skulle tänka sig för om det visste att de var stängt med utlåning om man inte platsar, kanske skulle även klubbarna tänka sig så det inte fick för stora trupper.

Apropå vad man kan göra. Gällande fördelningen av tv-pengar tror jag att man kan sätta press på Cmore. Tydligen vill de inte släppa tittarsiffror på allsvenskan/SHL, vi kan då utgå ifrån att det skulle bli liv om den saken i förhållande till tv-pengar. Kommer den 18 december säga upp mitt abbonemang på cmore med fördelningen av tv-pengar som motivering. Förhoppningvis gör fler detsamma, gör tillräckligt många allsvenska fans det så kommer det svida.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - IF Björklöven 2017-12-09
Tarasov: En uppsägning av abonnemanget känns som det enda rätta. Vidare kan man spåna på vad man kan göra med slanten istället. Själv betalar jag 548 kr/mån för att få tillgång till Cmore, det räcker till 6 st ståplatsbiljetter i månaden. Man skulle kunna göra en pott varje månad och skänka några biljetter till ungdomar som vill gå och se hemmamatcher på plats.

10 st cmorevägrare skulle kunna sätta 60 pers på läkaren, det motsvarar väl åtminstone två hela skolklasser?

Ett annat alternativ vore att varannan månad köpa sitt allsvenska lags matchtröja i shoppen och skriva ”hockeymördare” som namn på tröjan och skicka den till cmores huvudkontor. Helvete vad många matchtröjor dom skulle få.
Kommentera

Sv: Timrå IK - IF Björklöven 2017-12-09
Tarasov: Alla som säger upp abbonemanget: får ni fylla i något formulär för feedback? Annars kanske ni kan mejla orsak till Cmore i samband med uppsägning. Då klämmer ni så att säga åt där det gör som ondast, pengapungen.
Kommentera