1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1859279

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Hans kommentarer i ST lät inte så lovande. I princip var det att han har hjärta för Timrå, det vore en dröm att gå upp med Timrå, men att han måste göra det som är bäst för hans egen utveckling, och att han är redo för nästa steg.

Vi får se. Laget verkar ha kört fast och föreningen har inte lyckats att locka någon större publik. Båda dessa delar påverkar nog också, främst den första.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kongo: Ja jag reagerade lite på hans svar i ST intervjun med. Fokuset låg som sagt mest på att Timrå ligger han starkt om hjärtat, kändes som han inte tycker HA är så utmanande längre och nog blir han lite extra sugen att visa vad han kan uträtta i SHL nu när E. P rockar loss där.

Aja den som lever får se vart hans framtid blir denna säsong. Vi visade i början av säsongen att vi var ett starkt lag, och hur mycket man än vill blunda för det så tycker jag att mycket av bredden konstigt nog försvann när Dahlén kom in i laget.
så potentialen finns ju där även utan Dahlén.

Dock så måste det värvas/lånas nån extra forward nu när Wedda är borta, J. P ett osäkert kort och Lijendahl också är osäker och det ryktas om att Dahlén drar . Tycker Kaiser har sett riktigt intressant ut när han fått spela och borde testas mer t.ex.
Kommentera