1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581364 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1863503

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg:

Det är precis vad jag har varit inne på en längre tid nu. Varför kan inte HA ta ett längre juluppehåll i samband med JVM? Nu kändes det snarare som att det spelades fler matcher än vanligt under den perioden. Fullständigt idiotiskt. När det i stället skulle kunna vara ett mer frekvent matchande mellan mästerskapen.

Undrar hur länge vi kan hålla t ex AIK bakom oss förresten? Känner att detta kan sluta lite hur som helst. HA-final, Play Off, Meca/Mega-fiasko...?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: jullovs hockeyn är bra men lägg gärna derby matcher då som SHL försöker med och gärna till rabatterade priset. Leksand känns som klar etta i serien som dom spelar nu Gnaget och Pantern kommer att komma starkt inte minst ikväll då pantern spelar match mot löven på Norrlands turen löven lär få hett om öronen. Publiken sviker svårt lägga 2 publikmatcher på3 dagar är tufft så här i slutet av januari modo hade ens 2000 mot Pantern men Modo har lite problem om man säger så men det gäller för Tikarna att gasa de har kapacitet att slå alla lag i den här serien.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Matcherna runt jul/nyår önskar ju klubbarna för att dra in stålar...mycket publik då.
Kommentera