1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577887 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1863514

Sv: Apropå nånting...
TD: Formmässigt toppar LIF 22p o AIK 21p på senaste 10 matcherna. Timrå 6a med 18p och både Löven och Panter hårfint före. Ettan och tvåan bör återfinnas bland dessa lag(räknar bort Almtuna). Kan bli ett spännande race ända in i kaklet såvida inte LIF och AIK drar iväg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Oj då så kaxig man kan vara;)
"I februari sitter Erik Gustafsson på ett flyg till Sydkorea för att representera Sverige i OS.
Hockeypuls och ST träffade honom i Moskva för att prata om det kommande äventyret, trejden han aldrig trodde skulle hända och varför Timrå inte är aktuellt.
– Just nu, här i dag, känner jag inte för en flytt till Timrå. Jag vill till ett vinnande lag i SHL om jag flyttar hem, säger Sundsvallssonen".

Kommer du återvända till Timrå?

– Nej, jag vet inte. De får spela upp sig i SHL först och främst.

Är Timrå det hetaste alternativet för dig då, om de går upp i SHL?

– Jag ska vara ärlig nu och säga nej på den frågan. Inte just nu i alla fall. Jag vill åka hem och vinna. Även om Timrå går upp i år kommer det inte ha en chans att vinna den närmaste framtiden utan de kommer då behöva stabilisera sig som ett SHL-lag. Just nu, här i dag, känner jag inte för en flytt till Timrå. Jag vill till ett vinnande lag i SHL då.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
sargad:
Stannar Dahlen har ni goda möjlighter att utmana om topp 2, kvalar ni mot ett shl-lag så har ni goda möjligheter även där. Hoppas jag inte jinxade bort allt nu.
Kommentera