1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580590 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1872385

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2018-02-17
Med lite distans så var det här ju en fantastisk kompensation för den något negativa inledningen på dagen med stafettförlusten i morse. Det känns ju nu faktiskt ganska troligt att vi kommer att vinna den här serien till slut.

Tror ju självklart inte på att vi kommer att gå rent härifrån och in men det behöver vi inte heller. Det är Leksand och AIK som måste det och det kommer att bli jävligt svårt för dem. Eller omöjligt åtminstone för en av dem för de ska ju mötas om ett par omgångar. Dessutom har alla lag något att spela för i serien fortfarande så det finns inga gratismatcher förrän tidigast i de absolut sista omgångarna. Och Leksand har fyra! bortamatcher kvar.

Såg själv AIK och SSK-matcherna som mycket jobbiga på förhand då det är två lag som vi inte direkt brukar leka med. 4p på de matcherna, utan Hauke och ungtupparna i laget, är fan sanslöst bra. Vi har dessutom sett grymt stabila ut i de två senaste hemmamatcherna och jag tror nästan att det skulle räcka om vi blott plockar 6 poäng till. Oskar borde var en möjlig seger och nog fan är det på tiden att vi även piskar de jävla Bofors en gång.

Det här kan fanimig gå vägen åtminstone till en hemmafördel i finalen. Ska man sedan våga ana möjligheterna så känns ingen av de tre bottenlagen i SHL omöjliga att hantera. Karlskrona tror jag dessutom ryker i år oavsett om det är mot oss eller något annat lag, så det känns som att de som vinner den allsvenska finalen har ett guldläge i år (möjligtvis Honken som kan rädda dem).

VINN!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2018-02-17
Har jag missat något gratisbiljettförfarande eller var det helt enkelt så att vi hade nästan 3200 i 'riktig' publik idag? Isåfall är ju det väldigt glädjande. Lördagsmatcher är nog inte helt dumt ändå.
Kommentera