1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581953 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1874916

Sv: Apropå nånting...
tjobba: Ja, jag blev tämligen förvånad när Freddan sa detta till Jimmy i intervjun efter match. Sa han fel eller? Känns märkligt om man ska öka och lägga ännu hårdare träningar nu i slutspurten, finns en stor risk att det blir för mycket anser jag.

Krävs att man har all energi man kan på matcherna i en finalserie, visst om man har tränat hårt under säsong för att förbereda inför detta, men varför då öka träningen nu? Ser inte logiken i det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: Din analys i senare stycket fick mig att fundera på om Colliton var tillbaka i Sverige! :)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Heisenberg: Om det varit Stanley Cup som inte brukar avgöras förrän under April-Maj så hade det varit logiskt. Man kan ju jämföra med skidåkare som toppar formen för OS eller VM. De lägger först en hårdare träningsperiod och släpper sedan på träningen de sista veckorna in mot mästerskapet. Borde gälla samma för hockey om man ser på den rent fysiska biten.

Däremot om vi snackar mer tekniska bitar som typ att nöta PP och liknande så kan det ju vara mer givande, även om man kan tycka att det borde ha suttit vid det här laget. Men som vi alla kan se så gör det ju inte det.
Kommentera