1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582040 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1882510

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Idag släpps biljetterna i både Timrå och Karlskrona. Vi som ska till Karlskrona köper på bortastå (oklart om det är förköp på sektionen eller om man måste gå via supporterklubben). För de som vill sitta föreslår jag sektion A. Långsida nära bortaklacken och rätt anfallsriktning period 1 och 3. Vi ses i Blekinge!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
El Maco: Två biljetter bokade till sektion A därnere. Blir till att ta bilen härifrån Eskilstuna. Fattar dock inte varför man väljer att lägga en match 18.30 en söndag.. men men.. hoppas på att så många som möjligt kan ta sig dit trots jobb på måndag.
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
El Maco: Verkar inte gå att köpa på KHK:s biljettsida. På biljettsidan står det följande:
"Biljetter till bortastå köps genom gästande lags supporterklubb och insläpp till bortastå sker via södra sidan av arenan 1 timme innan matchstart."

Så hur gör vi som bor annorstädes för att få tag på biljett? Nån på forumet som har koll på det?
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
El Maco:

Har själv kollat på möjligheterna att resa till Karlskrona. Avståndet härifrån är ungefär lika långt som sträckan mellan Sundsvall och Gävle så inte fan verkar det omöjligt. 🤔

Men det ÄR det. Mitt jobbschema ställer till det alldeles. Fattar inte att man ska behöva missa chansen att ta sig till Karlskrona när det ligger till synes så nära. 🙁
Kommentera