1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580590 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1883491

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
KiefD: tydligen känsligt ämne. Står ens privatekonomi och faller på hockey eller inte, då kanske man ska prioritera bort nöjen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Nisse på Mon: Känsligt eller inte, det är verkligheten. Som taxichaffis är man väl bekant med vad begreppet lönehelg innebär.
Sen går det inte att komma ifrån att ditt inlägg andas bror duktig. Tycker man ska vara ödmjuk inför det faktum att människors ekonomiska förutsättningar skiljer sig åt. Inte insinuera att det automatiskt skulle handla om ekonomisk oansvarighet för att man väljer att invänta löning innan man gör vissa utsvävningar.
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Nisse på Mon: för mig personligen är det inte alls ett känsligt ämne vad gäller ekonomi, men jag tycker att det är en väldigt självklart aspekt som bör tänkas på vad gäller försäljning oavsett vara
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Nisse på Mon: Många personer lever på sin månadslön. Det som blir över varje månad lägger dom på sparkontot. I början av varje månad så känns det som att man har mycket pengar kan köpa mer fritt än i slutet av månaden när man har mindre pengar kvar. Då börjar man tänka på hur mycket som faktiskt blir över och kommer sparas vilket leder till mindre köp. Kan egentligen inte relatera till tankesättet, men det finns helt klart. Har du aldrig hört talas om begrepp som "lönehelg"? Folk brukar handla mer helgen efter att dom fått lön. Butikerna har koll på detta och köper alltid in varor inför dessa dagar. Jag är dock osäker om detta är relevant angående hockey och Timrå IK.
Kommentera