1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1885292

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
TD: Ja, inte tillför han spetsen han var tänkt för. Det kan vi vara eniga om.

Han hade en ocean av tid på sig att slå ett enkelt pass till två spelare på vänstra sidan. Helt jävla otroligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Kerstin_k: Parks ska ju bara packa väskan och dra, han har gjort EN enda sak bra den här tiden och det var målet mot leksand och då kom han in från utvisningsbåset.

Parks och Olofsson har en sak gemensamt och det är att dom har förjävla dåligt spelsinne när det kommer till styrspel. Att sätta Dahlén med Olofsson är att göra KHK en stor tjänst för då neutraliserar man dom farligheter som Dahlén inte skapar helt på egen hand.

Det är inte schysst att klanka ner på en junior, jag vet, men han håller inte måttet på den här nivån, han har massor att lära. Sen är det faktiskt inte bara parks som dräller med pucken den här matchen, vi spelar fast oss i egen zon på egen hand, PRECIS som vi gjort mot pantern, Tingsryd osv. hela säsongen. Man ska spela kortspel och dutta på och det har vi inte kompetensen för, inte mot Tingsryd och inte mot KHK.
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Kerstin_k: var rädd för detta han ej rutin att spela säkert ej ha han som sista utpost inte spela powerplay
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Kerstin_k: Han har hållit på så där och drällt som sista man förut också mot Leksand i första matchen. Det är nåt sävligt och obeslutsamt över hans spel som jag inte gillar...Som sagt, nån spets är han öht inte...
Kommentera