1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581998 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1885328

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Det görs såklart massor av misstag i en sån hör serie och nu torskade vi. Var många situationer som löstes på mindre än perfekt sätt matchen igenom. Tycker ändå att vi har mer linjer inspelat och mer kreativitet. KHK är tunga och bra. Men vi har stora möjligheter

Och otroligt stolt över vår supporterkultur. Har varit resande Timråsupporter i 25 år och sett laget i över 30 olika hallar genom åren. Det som just nu växer och frodas på Västra Stå är det bästa vi haft. Fantastisk stämning mitten av 00-talet och enorm passion slutet av 90 men vi hade aldrig fyllt bortastå i fucking Karlskrona förr. Och bara matar på med SÅNG. Tack för att en grånande man får vara med. Nya generationer hakar på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Jag jobbar jäkligt olägligt i starten av den här sköna matchserien...

Lyckades dock smita undan och se merparten av period 2...

Jag tyckte det såg ganska bra ut ändå!

Det jag reagerade positiv över var rörelsen i anfallszonen! Det var bra, riktigt bra! Vi var hala som fan i anfallen där.

Det jag saknade var pass i sidled och snabba skott.

Tycker inte vi gör det tillräckligt svårt för honken för att han ska få bekänna färg.

Dallas har ganska bra öga för spelet med och är rätt ofta uppe på brytningar som gör att han kommer in i offensiv zon som första gubbe...

Där blir det lite knas dock. För han är varken vidare teknisk eller snabb...

Vore bra om han kunde hitta ett bra alternativ att spela på tidigt. Är han vänt spelet...

Dahlén var rätt jagad och det är klart att khk har läst på. Det är upp till Jonte att bryta mönstret och leverera trots det. Han kan mer än han visade idag. Olofsson har samma sak att göra inför match 2 även Hållander är sparkapital... båda de herrarna behöver kaxa till sig lite! Det finns mer speed i deras ben än vad dom visar. Ingen av dem ska vara särskilt konstruktiva tycker jag. Dom ska utmana och ta pucken på mål raka spåret!

Svårt att tippa hur det här ska sluta.

Kommentarer om att khk har mer att ge känner jag ingen oro över ändå. Timrå har mer att ge med och khk till skillnad mot Timrå har haft en säsong på sig utan att visa det medan våra favoriter visat det mest hela tiden!

Om vi tänker oss att kalleskrona dyker upp i ladan och får möta ett Timrå som avväger situationerna bra och håller det relativt enkelt med raka avslut och uppkäftighet framför kassen och en arena som står och vrålar energi in i benen på spelarna så skulle jag absolut kunna tänka mig en 4-1 vinst till Timrå.

Det mentala skulle då vara starkt i Timrå IK’s favör...

Jag spelar fan på 4-1

Kämpa TIMRÅ!!!!!
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
El Maco: kan tycka det är synd när några i klacken skriker "jävla f*ttor" mot hemmaklacken efter matchen så ordningsvakt får ingripa, samt någon som börjar gapa om "vilket spelbolag som köpt matchen", folk som pekar finger till höger och vänster osv. Tänk på att det finns barn på plats, och det är fullkomligt onödigt att bete sig så illa.

Vi var bra idag, men föll på målsnöret. Bättre lycka nästa gång.
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Höken släpper in samma jävla kazze som mot Leksann vid spelarbås...
Karlskrona med samma spelidé som oss med att boxa framför kazzen..
Men ja ä int bitter...
VI VINN PÅ TIRSAG I ISLADA!!
Kommentera