1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1886628

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Modano: Och Dahlén spelar KlasKrona i händerna genom att såga dem som hockeydödare...Fan va bra säger säkert KHK, vi tråkar ut dem haha, vi dödar deras entusiasm. Lysande....

Kom på ett motmedel mot deras dödgrävarhockey istället. Jag förväntar mig att Timrå agerar annorlunda imorgon, inte fortsätter åka runt som headless chickens och luftjabba in i deras köttmur. Smartness, kyla, aggressivitet i rätt lägen, avvakta i rätt lägen. Och inte ett till puckdräll vid egen blå tack!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
WifstaÖstrand: Leksand gick i vår fälla och nu går vi i Karlskronas fälla. Lägger energi på fel saker med nån underliggande andemening om att vi spelar "bättre och roligare" hockey. Att vi därför eg förtjänar att vara i SHL mer än vad KHK gör och att övriga hockey-Sverige håller med om det. Befängt och fullständigt förödande, antagligen en enorm tändvätska för KHK samt ett gigantiskt energidränage för oss. Vi hamnar ur fokus när vi tror att hockey på nåt vis är rättvist och att vi av den anledningen skall få utdelning.
Kommentera