1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581613 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1890001

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Så här kanske? Sluta att läsa allt som skrivs inför matchen, stänga av volymen på TV:n, göra andra saker medan matchen pågår och kolla läget då och då, sedan får man se hur det ligger till i slutet av 3:e. Är det kört kan man skita i alltihop och byta kanal, håller vi på att vinna är det bara att njuta, är det en strid på kniven får man fatta sitt beslut därefter.

Håll till godo med dessa fina tips!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
DJ Hemp: På tåget nu genom ett vårsoligt svenskt landskap.
Känslan i kroppen är så nära slutspel för mitt egna lag det går att komma. En ynnest att få känna de känslorna igen trots kommersialiseringen av hockeyn

I lurarna blir det Imperiet då den musiken just ny symboliserar Timrå i min värld.
Dricker medhavd dryck och kommer se den episka drabbningen på ett hotellrum med endast mer dryck som sällskap

6 timmar kvar, åh vilken dag!
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
DJ Hemp: Tänk om det har varit några fler dagar till den här matchen och haft möjlighet att kanske satt upp storbilds skärmar inne i NHK arena. Då hade vi samlats där,stöttat varandra i detta drama.
Nä nu gör man som man gjorde när man var liten och såg något spännande, myskudden framför ansiktet och försöka se så lite som möjligt .
Snart bara sex timmar kvar, hua,hua och snälla,snälla hockey gudar var på våran sida i kväll.
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
DJ Hemp: Eller helt enkelt sluta läsa allt från nu och inte heller kolla till matchen och utgå att allt gick åt helvete och inte öppna någon tidning, inte prata med någon som kan tänkas kommentera matchen under de närmsta dagarna och inte öppna hockeysnack förrän om tidigast en vecka....Gå under jorden med andra ord...

Fast så resonerar en fegis. Nej ALLT för TIMRÅ IK. I medgång och motgång står vi tillsammans, här ska laddas och garderas med Champagne och gravöl. Rätt in i kaklet bara!! Det går som det går, vi älskar Timrå IK i vilket fall :-)
Kommentera