1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581685 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1890750

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
mikenomad: Ja det var en poetisk rättvisa över hela denna serie. Jag var i något slags harmoniskt lugn att detta tar ni ända sedan ni enkelt avfärdade leksand i första matchen.

Vaknade lätt seg i kolan idag i ett tomt hotellrum, var tvungen att fira dels er återkomst , och dels några tunga bet på Timrå i gårdagens match.

Var ju tvungen att betta när jag var så säker, under hela dagen igår och under hela matchen kändes bara harmoni , sån där känsla som är svår att ta på och som bara infinner sig under vissa perioder. Inte ens den märkliga fyra minutersutv rubbade min tro på seger

Men pengarna i alla ära, den stora sköna känslan med segern igår var att sporten segrade, att ungdom slår rutin, att speed vinner över fysisk storlek, att hjärta krossar stora löner, att ett lag besegrar individer med tankar på nästa arbetsgivare

Njut nu under dagen och fira som om det vore sista dagen, upplevelser som denna är få förunnat. Njut!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
eltifoso: Det här är ju faktiskt bara hockey men... det är svårt att ta in. Som Kristoffer skrev upprepade gånger så får man upprepa det för sig själv, vi har avancerat..
En annan brukar ju ha mest koll på hur många poäng det är ned till negativt kval... då blir det svårt att förstå den här utgången på säsongen.
Kommentera