1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1890771

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Hassan: Idag blir det inköp i webbshopen av årets replicatröja för mig. Den jag burit senaste 18 åren införskaffades givetvis -00

Det är vårt jobb som supporters att bära matchtröja på matcherna, sedan kan man diskutera skrock hit och dit hur mycket som helst.

STÅ UPP FÖR RÖTT OCH VITT
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
WifstaÖstrand: Stort. Alla har våra egenheter. Jag vet inte riktigt vad nästa mål blir för min tröja. SM-Final? Jag har andra tröjor som inte har lika mycket skrockregler kring sig. Just den tröjan jag hade igår fick dock några extra skrockpoäng igår och kommer att användas med stor omsorg.
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
WifstaÖstrand: Jag kör fortfarande denna kombo. Sa alltid att jag skulle uppgradera när pippin var borta, men grejorna hänger med!
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
WifstaÖstrand: Måste erkänna; jag har fortfarande svårt att få in i huvudet att Timrå gjorde något så "otimråitiskt" som att vinna en avgörande match. Vara som bäst när allt står på spel.

Vaknade upp smått bakis imorse. Av någon anledning hade jag svårt att varva ner igår kväll. Klev ut i pisten här i Vemdalen som ett SHL-lags supporter. Mäktig känsla.

Sedan glömde jag bort allt i fokuset på skidåkningen med två barn. Tills det kom två killar i Timrå Ik-tröjor i liftkön. Då sköljde allting över mig igen, jag fick ett fånigt leende på läpparna och kände hur ögonen tårades.

Det som hände igår - i år - är faan i mig inget mindre än en bragd, en saga som fick ett lyckligt slut. Det är som om någon från Hollywood har registrerat filmen om Timrå Ik anno 2017/2018
Kommentera