1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581464 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1890805


Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
För tidigt att summera något, eller blicka framåt. Idag är en dag av njutning och tomhet. Är det ungefär så här det känns att vinna SM-guld? Förmodligen. Cupspel, vinna sista matchen för säsongen. Det upplever jag gärna fler gånger.

En sak bara: fixa för faen om kvalsystemet. Gör det lättare att gå upp, och mindre big deal om man åker ur. Hockeyallsvenskan är en jävligt rolig serie, och det ska inte vara någon katastrof att hamna där.

Sa upp mitt Cmore, och gjorde som många andra och motiverade det med den sjuka, sneda resursfördelningen. Kluven till att teckna nytt, även om Timrå spelar i SHL och därför får större del av mina pengar. Plus att jag verkligen vill se matcherna. Det tar emot. Vem tjänar på större gap mellan serierna? Vill vi verkligen ha en skitnödig högstaliga med lag som anser sig ha livstidskontrakt på sin plats där?

Nä, det vill vi inte. Gör om, gör rätt.
Och: modolider, lövare, ssk:are och övriga allsvenskar: ta rygg. Även om det ekonomiska gapet ökar är dörren inte på något sätt stängd. Timrå har visat att det går att åstadkomma jävligt mycket utav väldigt lite. Långsiktighet, fingertoppskänsla, lagsammanhållning, ledning och flyt. Plötsligt händer det.
Kommentera