1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582269 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1892184

Sv: Apropå nånting...
Simmalugnt: haha ja jag kan inte komma ifrån det fundamentalt orättvisa i att VI ska betala för DERAS misslyckande. Det är helt absurt! Killen som kom på den lösningen är jag väldigt nyfiken på. Hur resonerade man sig fram till detta? ”Ja nykomlingarna måste ställa om hela sin organisation och arbetar redan med små medel, dom märker säkert inte om 6 millar försvinner”

Vi borde ju egentligen bara anlita en flyttfirma som åker dit och monterar ner deras mediakub. Sen är vi snäll och pröjsar 2 millar i ”begagnatpris”.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: om ett shl lag inte klarar av ett kval mot ett allsvenskt lag då ska man ha en fallskärm som betalas av det allsvenska laget. Vad finns det för logik i det, hemmaplansfördel och fallskärm, finns det inget mer dom kan få. Kanske bara hemmamatcher första året i allsvenskan så dom hinner ”ställa om” . Nä om det finns nån logik i de här vansinnet låt då det allsvenska laget som missar kvalet få 6 millar av SHL laget som lyckas klara sig kvar. Ursäkta min ironi men jag tycker det system som gäller nu är ett rent vansinne.

Timrå IK för alltid ❤️
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Precis, det bidrar ytterligare till trögheten vid upp- och nedflyttning. Och tvingar mer eller mindre fram snabba återtågssatsningar istället för långsiktiga såna. Förhoppningen är väl att lindansarlagen som har fräckheten att vinna ett kval upoåt bara ska ge upp, självdö och veta sin plats (allsvenskan).
Kommentera