1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582828 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1892380

Sv: Apropå nånting...
Olle: om ett shl lag inte klarar av ett kval mot ett allsvenskt lag då ska man ha en fallskärm som betalas av det allsvenska laget. Vad finns det för logik i det, hemmaplansfördel och fallskärm, finns det inget mer dom kan få. Kanske bara hemmamatcher första året i allsvenskan så dom hinner ”ställa om” . Nä om det finns nån logik i de här vansinnet låt då det allsvenska laget som missar kvalet få 6 millar av SHL laget som lyckas klara sig kvar. Ursäkta min ironi men jag tycker det system som gäller nu är ett rent vansinne.

Timrå IK för alltid ❤️
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Veteranolle: Få se nu... hemmaplansfördel = check, fallskärm som betalas av HA-laget = check, är väl bara snuttefilt som saknas vad jag kan se, eller?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Veteranolle: Jag blir så glad och lite rörd när jag läser i ST om Eva Lindstrand, man riktigt känner hennes kärlek till Timrå Ik och jag förstår vad många sömnlösa nätter hon måste ha haft. En svår balansgång hur kommunen skulle göra och hela tiden ha politiska motståndare som ville något helt annat . Men det var ändå kul att se oppitionrådet Tony Andersson var på torget och firade med Timrå IK.
Du hade rätt Eva och du kommer säkert att få en belöning under detta år ska du se.

Vi är Timrå Ik och vi ger aldrig upp !!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Enl. AB är Guter klar för Timrå... liksom Palmberg. Edit : Dom har tagit bort att Guter är klar. Spökskrivning?
Kommentera